Hjemmearbejdspladser

Under COVID-19 er behovet for hjemmearbejdspladser steget. Rossing Data kan hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere med opsætningen, så både du og de kan føle sig helt trygge ved at udføre arbejdet hjemmefra. Vi kan sørge for opsætningen af arbejdspladsen med alt fra udstyret til sikkerheden. Vi rådgiver om nye arbejdsrutiner i hjemmet, og dermed sikrer at sikkerheden er præcis som hvis de sad i virksomheden.

Hardware

Vi kan hjælpe din virksomhed med opsætningen af dine medarbejders computere på hjemmearbejdspladserne. Mangler der udstyr, kan vi skaffe det hjem og sørge for at dine medarbejdere får præcis hvad de har brug for til deres hjemmearbejde.

Datasikkerhed

Vi sørger for at sikkerheden er i orden når dine medarbejdere skal arbejde hjemmefra. Vi kan fjern-overvåge computernes tilstand, så hvis der opstår et sikkerhedsbrud, får vi besked og kan ordne det omgående, før noget går helt galt. Vi kan hjælpe i rådgivning af medarbejderne når nu nye rutiner derhjemme skal opbygges med hensyn til behandling af data.

Der skal formentligt også opsættes en måde hvorpå medarbejderen kan gemme filer og dokumenter i virksomheden, og ikke derhjemme eller på egen PC, det kan vi sætte op og rådgive dine medarbejdere i.

Privat brug

Hvis computeren også skal bruges privat, øges risikoen for angreb og virus,  og specielt hvis hele familien skal bruge den. Derfor er det vigtigt, at sikkerheden bliver opsat korrekt i forhold til computerens brug.